Bild
Nästa artikel
Mora får svårt med parkering för husbilar i en månad

Mora får svårt med parkering för husbilar i en månad

NYHETER

Mora kommun uppmanar personer som besöker staden en månad framöver med husbil eller husvagn att använda campingen. Kommunen har hyrt ut parkeringen som annars ofta används till Cykelvasan.

Det är parkeringen vid Stranden-området som hyrts ut till evenemanget, vilket gäller från 26:e juli och en hel månad framöver, och Mora kommun meddelar därför att det kommer att bli begränsade parkeringsmöjligheter för husbilar och husvagnar i området. De som vill övernatta i Mora hänvisas till campingplatserna istället. 

Parkeringarna har hyrts ut för att förberedelser inför och under Cykelvasan ska kunna utföras och personal som arbetar med detta har getts tillstånd att avvisa fordon som vill stå på den hyrda parkeringen under den här perioden.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Senioranders
2017-07-25 22:04

Ja då detta år var en resa bl.a. till Mora igen så kan man ju direkt stryka det.
Inget Mora denna gång.
Men det finns ju andra ställen att lägga in på månadens resor.
Andra platser där vi kan handla, tanka och göra annat.
Campingplatser har aldrig varit nåt för oss och kommer aldrig att bli.
Och vi är inte ensamma.

#2
Henrik Hagström
2017-07-28 11:21

Jag håller fullständigt med. Jag trivs inte på campingar, och hade jag gjort det, hade jag köpt husvagn. Nu valde jag husbil för vi föredrar resandet och upptäckande med korta stopp före sittande på en camping.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.