Bild
Nästa artikel
Morelo bygger sin 2000:e husbil

Morelo bygger sin 2000:e husbil

NYHETER

Morelo bygger inte så många husbilar, men de som byggs är desto lyxigare. Den tvåtusende husbilen har nu byggts i deras fabrik i Schlüsselfeld och jubileet firas med pompa och ståt. Inte minst därför att det finns ytterligare två anledningar att slå på stort.

Sedan Morelo startades 2010 har de gjort sig kända för att tillverka bland de lyxigaste husbilar som finns att köpa. Standarden, liksom prisnivåerna, ligger i topp både när det gäller komfort, teknologi och säkerhet.

Trots de höga priserna har kunderna som väljer deras fordon ökat konstant och halva deras produktion härrör sig till de tre senaste åren. I ett pressmeddelande framhåller de att deras ambition är att ge sina krävande kunder det bästa som går att uppbringa och som de menar deras senaste serie Palace representerar.

Morelo investerar dessutom mycket i kundnöjdhet och inom kort öppnar deras servicecenter i Schlüsselfeld.

Att de firar tioårsjubileum, den tvåtusende husbilen och öppnandet av servicecentret i stort sett samtidigt ger det hela en extra krydda. Teamet runt Jochen Reimann, Reinhard Löhner och Robert Crispens har all anledning att fira lite extra.
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.