Bild
Nästa artikel
Testa att bo på naturcamping i sommar!
Testa att bo på naturcamping i sommar!

Naturcamping till salu

NYHETER

Luleå kommun har beslutat sig för att sälja den vackert belägna naturcampingen vid Stora Stenträsket i Norrbotten. I dag heter campingen Camp Svanis och den är populär bland natur- fiske- och jaktintresserade.

Campingen som ska säljas till hösten och ligger vid sjön Stora Stenträsket utanför Niemsel i Norrbotten. Det är en så kallad naturcamping utan el och vatten vilken hittills har drivits på arrende av Camp Svanis. Intill sjön finns platser för husbilar, husvagnar, tält samt ett antal stugor.

Nu har Luleå kommun beslutat att campingägande inte är en kommunal angelägenhet. I september kommer anläggningen att visas för intressenter enligt Luleå kommuns hemsida - där du även hittar anbudsförfarandet. 

Denna sommar kan du dock fortfarande bo på den natursköna campingen och fiska "monsteröring" i inte mindre än 19 sjöar! Information om Camp Svanis hittar du här.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.