Bild
Nästa artikel
Nordic Camping ökar stark

Nordic Camping ökar stark

NYHETER

Campingintresset ökar och när Nordic Camping idag redovisade sitt halvårsresultat visar det på en kraftig vinst- och omsättningsökning.

I rapporten redovisas att nettoomsättningen ökade med drygt 26 % under första halvåret och i kronor blev det en resultatförbättring med 3,4 miljoner.

I juni förvärvades Hagöns Camping i Halmstad vilket har bidragit till resultatökningen. Den kraftigt ökade beläggningen under den period då traditionell camping har lågsäsong har bidragit till resultatet. Även omsättningen för traditionell camping, husvagn och husbil, har ökat med 10% under första halvåret.

För framtiden kommer ledningen att fokuserar på ökad tillväxt genom fler förvärv av campingar samt att utveckla befintliga anläggningar, vilket det finns fortsatta bra möjligheter till. Vidare noteras att allt fler husbilar utnyttjar anläggningarna.

I rapporten framgår vidare att omsättningsökningen har fortsatt uppåt med 28 % i juli mot föregående år.  
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.