Bild
Nästa artikel
Norska festivaler och evenemang

Norska festivaler och evenemang

Nyheter

Ett gäng festivaler som går av stapeln i vårt nordiska grannland under sommaren.

 

Midnight Sun Marathon - Midnattsloppet som i år äger rum 30 juni. Det finns olika kategorier som gör det möjligt för många att delta, däribland halvmaraton, motionslopp och en barntävling. Loppet springs i Tromsö i midnattssolen. 
 
Kulturfestival i Nordnorge - Sedan 1965 har festivalen arrangerats i Harstad. På festivalen uppträder artister från hela världen. I år går festivalen av stapeln 23 juni - 30 juni. 
 
Norwegian Grand Prix Arendal Class One - Sportevenemang med inriktning segling som i år utspelar sig  Larvik 29 juni - 1 augusti. Tävlingen är en av de största i Norge och arrangörerna förväntar sig cirka 150 000 besökare  detta år. 
 
Gladmatfestivalen - I Stavanger arrangeras det årligen en matfestival som ska vara den största i Norden. På festivalen finns det matlagningskurser från många länder i Europa. I år är det datumen 25-28 juli som ska bokas in om man vill besöka festivalen. 
 
Månefestivalen - Fredrikstads "Gamla stan" bjuder in till festival. I år gäller datumen 27-29 juli för festivalen. 
 
Träbåtsfestival i Risør - En festival med fokus på havskultur och träbåten. Under festivalen arrangeras det även underhållning på land. Festivalen är 2-5 augusti. 
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.