Bild
Nästa artikel
Nu är Kvarkenfisk med ställplats till salu

Nu är Kvarkenfisk med ställplats till salu

NYHETER

Då och då kommer riktiga pärlor inom camping ut till försäljning och nu har du chansen att bli ägare till en ställplats med tillhörande fiskekrog och konferensanläggning.

Vi är längst ut i skärgården ungefär 26 kilometer sydost om Umeå och 13 kilometer söder om Täfteå, i Rovögerns fiskehamn. Här finns en härligt belägen ställplats för både husbilar och husvagnar där gästerna kan nyttja bekvämligheter som wifi, el, vatten, avlopp, dusch samt tvättmaskin. Förutom att det är en trevlig plats att stanna till vid är anläggningen nu till salu, inklusive restaurang och konferensanläggning.

Det äldre paret som började bygga upp verksamheten 2011 vill nu dra sig tillbaka då de har hunnit bli pensionärer. Satsningen blev lyckosam och under 2019 hade man totalt 20 000 gäster som för sjätte året i rad njöt i en restaurang som av White Guide utsetts till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Nu på hösten sitter gästerna inomhus där det finns 100 platser men på sommaren finns även uteserveringen där ytterligare 150 personer får plats.

Vill du sadla om och fortsätta utveckla verksamheten kan det här vara en chans att ta till vara!

GPS: N63°44'05", E20°32'10"

Här hittar du deras hemsida.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.