Bild
Nästa artikel
Ny app för GPSinställningar

Ny app för GPSinställningar

Nyheter

Garmin presenterar Smartphone Link, den första appen för Android som levererar livetjänster till din navigator. Smartphone Link skapar en sömlös navigeringsupplevelse mellan en kompatibel nüvi och en Android smartphone som möjliggör dem att kommunicera och dela data.

 

 

Appen ger dig bland annat möjligheten att lägga till realtids-tjänster så som 3D Traffic Live vilket ger realtidsinformation för att undvika trafikstockningar, bilder från trafikövervakningskameror, uppdateringar av fartkameror, Eniro företagssök, väder och mycket mer till din navigator genom att använda datauppkopplingen i din Smartphone. Garmin Smartphone Link finns att ladda ner på Android Market utan kostnad och inkluderar både flera gratis Live Service samt premium Live Service som kostar pengar via abonnemang. 
 
– Garmin Smartphone Link ger dig fördelarna med livetjänster i navigatorn utan att du behöver betala extra för datauppkoppling, genom att utnyttja din befintliga datauppkopplig i din Smartphone, säger Clive Taylor, Marknadsdirektör PND EMEA. 
– Det är ett bra exempel på hur Smartphone Applikationer kan komplettera navigatorn, genom att kombinera navigatorns styrka i bilen, som större skärm och bättre mottagning med Smartphonens smidighet utanför bilen.
 
Kostnadsfria Live Service kommer att innehålla Eniro företagssök, Garmin Tracker där du kan låta vänner på Facebook och Twitter spåra var du är, väderleksprognos och myGarmin™ Messaging med uppdateringsinformation och erbjudanden från Garmin. 
 
I Premium Live service finns följande att välja på: 
 
3D Live Traffic (€24.99/år): Garmin 3D Live Traffic tillhandahåller information i realtid för att hjälpa användare navigera runt trafikstockningar. 3D Live Traffic uppdateras varannan minut och tar emot upp till 2000 meddelanden varje gång, inkl information om olyckor, väglag och trafikhinder. Det omfattar motorvägar, motortrafikleder och större vägar.
 
photoLive trafikkameror (€9.99/år): Med denna funktion kan du bokstavligen talat se trafikförhållanden på din väg i förväg. Du ser trafikläget och väderförhållanden på foton i realtid från trafikkameror.  
 
Speedwatch safety camera (€9.99/år): Speedwatch safety camera innehåller fasta och mobila fartkameror samt kameror som rapporterats in av andra användare via Speedwatch community.
 
Advanced Weather (€9.99/år): Få aktuell och 5-dagarsprognos för ditt område. Utöver vad den fria vädertjänsten ger Advancer Weather också möjlighet för användaren att ta emot vädervarningar och visa animerade radarbilder för att se vilket väder som är på väg. Olika färger visar olika typer av nederbörd, som regn, snö, och is, för att hjälpa dig att undvika dåliga körförhållanden.
 
Förutom Garmins Live-tjänster ger Smartphone Link dig också möjlighet att dela dina favoritplatser med hjälp av telefonen. Och ännu bättre, appen kan hjälpa dig att hitta från en parkeringsplats till destination och tillbaka genom att visa vägen på en karta.
 
Garmin Smartphone Link fungerar tillsammans med nüvi 2475LT, 2495LMT, 2595LMT, 3490LMT och den senaste 3590LMT, Garmins mest funktionsspäckade 5” navigator. Alla dessa modeller kräver en uppdatering av programvaran, förutom nüvi 3590LMT. Garmin Smartphone Link finns på Android market att ladda ner utan kostnad. Besök http://sites.garmin.com/smartphonelink för mer information.
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.