Bild
Nästa artikel
Ny återförsäljare av Pilote/Bavaria

Ny återförsäljare av Pilote/Bavaria

Nyheter

Maskincentrum i Bockara blir ny återförsäljare av Pilote/Bavaria-husbilar.

Maskincentrum i Bockara, utanför Oskarshamn blir ny återförsäljare för Pilote/Bavaria-husbilar. Maskincentrum startade redan 1980 och idag säljer de begagnade husbilar, nya personbilar och fyrhjulingar. Maskincentrum har också planer på att anlägga ställplatser på kortsidan av huset, nära till naturen.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Jackelyn
2012-11-20 09:48

Nej, Apple kan inte behe5lla samma anve4ndarve4nlighet och garantera att allt fegunra om de tvingas sle4ppa in andra AppStores. Just det som e4r grejen med att ha en kontrollerad AppStore.Visst kan man tycka det e4r lite lf6jligt att inte porr o.s.v tille5ts.Ang. Skype se5 ff6rbjuds det via 3G p.g.a AT&T och deras skitne4t i USA. Inte Apple.Att man ve4ljer att inte stf6dja flash e4r ff6r att man ff6respre5kar HTML5 som e4r en STANDARD till skillnad fre5n en le5st Flash-teknik. Ne5got som du borde gilla Vad e4r ditt alternativ till ett fritt mobilliv ?Se4ger du Android se5 gf6r du bort dig Ff6r att fortse4tta pe5 Android se5 e4r ju t.ex. en Droid X ff6rinstallerad med massa skitappar som INTE ge5r att avinstallera, e4r det f6ppenhet?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.