Bild
Nästa artikel
Ny återförsäljare till Laika

Ny återförsäljare till Laika

NYHETER

Laika förstärker sitt återförsäljarnätverk med Västkustens Husbilscenter AB. Västkustens Husbilscenter AB är sedan tidigare återförsäljare för Pilote och har en lång tradition av fritidsfordon.

I skrivande stund har den första Laikahusbilen precis anlänt till anläggningen i Spekeröd, Det känns väldigt spännande att få komplettera deras moderna anläggning med Laika och kunna få presentera ett brett utbud av både halv och helintegrerade samt campervans. Det finns alltså ytterligare en anledning till att planera in ett besök till den fantastiska västkusten säger William Forsström ansvarig för LMC och Laika på den Svenska marknaden.

Peter Magnusson, delägare Västkustens Husbilscenter AB, skriver i pressmeddelandet:

– Vi har länge imponerats av Laikas fina och välbyggda husbilar, så det känns väldigt kul att nu kunna erbjuda dessa till våra kunder. Vi är också glada över vårt samarbete med Erwin Hymer Group, som vi ser fram emot att jobba ihop med framöver.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.