Bild
Nästa artikel

Ny ägare till camping i Nicksta

NYHETER

Nordic Camping & Resort har tecknat avtal om förvärv av Nicksta Camping AB som under många år har drivit och utvecklat Nickstabadets Camping & Vandrarhem i Nynäshamn.

Anläggningen är vackert belägen vid havet och med strategisk närhet till både Stockholm och Gotlandsfärjorna.

Anläggningen upplåts dels som fastighet och dels som långt arrende med Nynäshamns Kommun. Nordic Camping & Resort tillträder den 1 april 2014.

- Vi är glada att Magnus Ahlback som har lång erfarenhet och kunskap inom campingbranschen väljer att sälja sitt livsverk till oss och vara en del av Nordic Camping & Resort, säger Tom Sibirzeff, VD i Nordic Camping & Resort och fortsätter Magnus fortsätter som ansvarig för Nickstabadets Camping & Vandrarhem och vi kommer få stor glädje av hans erfarenhet och kontaktyta i branschen. Anläggningen passar väl in i vårt nuvarande utbud och har bra förutsättningar för fortsätt tillväxt.

Magnus Ahlback säger i en kommentar till affären
- Det känns fantastiskt inspirerande och glädjande att fortsätta utveckla anläggningen inom ramen för Nordic Camping & Resort och bli en del av en attraktiv campingkedja, som har en tydlig och långsiktig ambition med verksamheten.

Genom förvärvet av Nickstabadets Camping & Vandrarhem fortsätter Nordic Camping & Resort sin expansion med fokus på större väletablerade anläggningar samtidigt som kedjekonceptet förstärks ytterligare.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.