Bild
Nästa artikel
Ny linje från Trelleborgs Hamn till Klaipeda

Ny linje från Trelleborgs Hamn till Klaipeda

NYHETER

TT-Line startar en ny färjelinje mellan Trelleborg och Klaipeda med priser för två personer utan hytt och en husbil på 7,5 meter runt 900 kronor. Färjan kommer att avgå lördag morgon för att angöra i Klaipeda sent på kvällen samma dag.

Att resa till eller via Baltikum på en tur till kontinenten kan vara ett trevligt alternativ jämfört till andra färjedestinationer på kontinenten. Den nya linjen som TT-Line startar den 9 juni går mellan Trelleborg och Klaipeda och är en kombinerad frakt och passagerarrutt med en avgång i veckan. Färjan kommer att avgå lördag morgon för att angöra i Klaipeda sent på kvällen samma dag.

Återresan sker söndag 01.30 med ankomst i Trelleborg kl 17.30.Linjen kommer att trafikeras av ropax färjorna Tom Sawyer och även Robin Hood under sommarmånaderna vilka har en kapacitet på ca 2 000 längdmeter, 130 lastbilar på tre däck, 163 hytter erbjuds de mer än 300 passagerare fartygen kan ta emot.

TT-Line har dessutom ett introduktionserbjudande med tio procent i rabatt på bokningarna under juni med avresa under 2018. Lägsta pris för en enkelresa anges till 621 kronor och avser en person med en husbil under sex meter.

Här hittar du TT-Lines hemsida med ytterligare information.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.