Bild
Nästa artikel
Ny rabatt i år på Camping Key

Ny rabatt i år på Camping Key

NYHETER

En av årets Camping Key-nyheter är att boenderabattsystemet lanseras även i Sverige. Det är Sveriges 250 000 innehavare av Camping Key Europe som framöver kommer att kunna ta del av boenderabatter även på svenska campingplatser.

Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete mellan konsumentorganisationer och företrädare för campingplatser. I Sverige sker försäljningen av Camping Key Europe genom SCR Svensk Camping som är branschföreningen för Sveriges campingplatser.

Kortet är numera helt digitaliserat och används i appen My Camping Key av 250 000 gäster för att checka in och ut på svenska SCR:s campingplatser. Alla innehavare har också tillgång till en särskild olycksfallsförsäkring och ett antal förmåner och rabatter på allt från underhållning till semesterupplevelser och mat.

Den digitala versionen av Camping Key Europe är utvecklad av branschorganisationen SCR Svensk Camping. Med den digitala versionen har helt nya möjligheter att skapa rabatterbjudanden öppnats.

– Det är fantastiskt kul att vi nu kan erbjuda våra gäster rabatt på själva boendet även i Sverige. Det är efterfrågat och innebär också att Sveriges campingplatser kan erbjuda samma fördelar som campingplatserna i resten av Europa, säger Jörgen Bergström, affärsansvarig Camping Key Europe i Sverige, på SCR Svensk Camping.

Camping Key Europe kan köpas såväl online som på campingplatser, och laddas ner via appen My Camping Key på App Store eller Google Play. SCR lyfter bland annat fram följande fördelar med Camping Key Europe

  • Snabb in- och utcheckning
  • Rabatter och erbjudanden
  • Rabatt på boendet på 2 500 campingplatser
  • Ansvars- och olycksfallsförsäkring
  • Egen loggbok
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.