Bild
Nästa artikel
Ny ställplats i Köpenhamn

Ny ställplats i Köpenhamn

DANMARK

Ställplatsen som heter CPH Autocamp ligger vid Amager Fælled vilket gör det lätt att ta sig in till centrum med metron.

Det är ACI som skrivit om den nya ställplatsen som tilhör Royal Golf Center och är öppen från den 16 juni till den 18 augusti. Platserna är bokningsbara och den tjänsten är öppen från den 1 april på hemsidan www.royalparking.dk. Geografiskt så befinner man sig mellan Vejlands Allé, Amager Motorvej, Öresundsbanan och Bella Center. 

I närheten ligger Örestaden där man kan ta promenader eller cykelturer men det finns även lekplatser, akvarium och museer. ACI skriver vidare att det bara tar nio minuter in till Köpenhamns centrum med metron. Gillar man golf finns gratis introduktion för nybörjare på tisdagar och torsdagar.

Den videoövervakade ställplatsen kan ta emot 50 husbilar och kostnaden är 35 euro och då ingår tömning, vatten och el. Dessutom finns tillgång till internet, toaletter och soptömning. För de som har hunden med sig kan det nämnas att även dessa är välkomna om de hålls kopplade. 

Här hittar du mer information: cphautocamp.dk samt Facebook

GPS: N 55°38'17", E 12°34'29"

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.