Bild
Nästa artikel

Ny ställplats i Skellefteå

NYHETER

Skellefteå har fått en ställplats på södra sidan av Skellefteälvens strand i centrala staden.

Nu är du välkommen med din husbil till en fräsch ställplats på bästa läge i Skellefteå. Härifrån kan du promenera längs älven mellan broarna för att sedan gå in till centrum och äta en bit mat i en av restaurangerna.

Ställplats CAMPUS har tio platser och finns på södra sidan av Skellefteälvens strand i centrala Skellefteå. Den ligger på det grönskande CAMPUS-området med närheten till strandpromenad, affärer, restauranger och Nordanå kulturcentrum – Skellefteås gröna lunga.

Ställplatsen har en betalautomat. I betalautomaten betalar du 100 kronor per natt och med hjälp av en kod på biljetten kan du nyttja dusch och toalett i Campushallen som ligger på området. Du kan också använda Skellefteå Campings anläggning för tömning av latrin och påfyllning av vatten. Visa bara upp biljetten i receptionen så får du en kod till att komma in på området.

Ställplatsen, som drivs av Skellefteå kommun, har öppet dygnet runt mellan den 16 juni och 17 augusti i år.
Var?

Kommer du västerifrån på väg 95 åker du ut på E4:an mot söder. Därefter åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

Kommer du österifrån på väg 372 åker du ut på E4:an mot söder. Därefter åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

Kommer du söderifrån på E4:an tar du vänster i rondellen som ligger just innan Skellefteälven, riktning mot Campus. Därefter tar du höger efter 200 meter.

Kommer du norrifrån på E4:an åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

GPS: N64°44'47", E20°57'29"

Ställplatsens hemsida hittar du här.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.