Nästa artikel
Ny vårmässa 2011
Nyheter

Ny vårmässa 2011

Publicerad 24 mars 2010 (uppdaterad 13 juli 2010)
Trenden för fritidsfordon pekar uppåt och därför införs nästa år en ny mässa, Caravan & Holiday i Göteborg. Ställplatser kommer att finnas på Lisebergs parkering men även på andra centralt belägna platser i staden.


För att möta det ökade intresset för fritidsfordon och mobilt boende införs en helt ny vårmässa, Caravan & Holiday. Premiären äger rum 29 april-1 maj nästa år. En hel del fritidsfordon kommer att ställas ut men i huvudsak handlar mässan om livsstilen. Destinationer, turist- och resortanläggningar i Sverige och Europa liksom golf, jakt, fiske, friluftsliv, grillning, matlagning och dans.

- Båtägare och golfare står för en stor del av tillväxten, framförallt på husbilssidan. Husbilar är också oerhört populära bland landets danspublik, säger Lars-Erik Hörmander branschkonsult.

Ett annat framträdande inslag är något som kallas "framtidens campingplats" som byggs upp på mässgolvet och bland annat har solceller och elektronisk gate där gästen drar ett kort genom en kortläsare.

Under Caravan & Holiday kommer det att finnas möjlighet till uppställning i centrala Göteborg på unika platser som normalt inte används för ändamålet. Exempelvis Lisebergs parkeringsplats och idrottsplatser i närheten.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.