Bild
Nästa artikel

Ny vårmässa 2011

Nyheter

Trenden för fritidsfordon pekar uppåt och därför införs nästa år en ny mässa, Caravan & Holiday i Göteborg. Ställplatser kommer att finnas på Lisebergs parkering men även på andra centralt belägna platser i staden.För att möta det ökade intresset för fritidsfordon och mobilt boende införs en helt ny vårmässa, Caravan & Holiday. Premiären äger rum 29 april-1 maj nästa år. En hel del fritidsfordon kommer att ställas ut men i huvudsak handlar mässan om livsstilen. Destinationer, turist- och resortanläggningar i Sverige och Europa liksom golf, jakt, fiske, friluftsliv, grillning, matlagning och dans.

- Båtägare och golfare står för en stor del av tillväxten, framförallt på husbilssidan. Husbilar är också oerhört populära bland landets danspublik, säger Lars-Erik Hörmander branschkonsult.

Ett annat framträdande inslag är något som kallas "framtidens campingplats" som byggs upp på mässgolvet och bland annat har solceller och elektronisk gate där gästen drar ett kort genom en kortläsare.

Under Caravan & Holiday kommer det att finnas möjlighet till uppställning i centrala Göteborg på unika platser som normalt inte används för ändamålet. Exempelvis Lisebergs parkeringsplats och idrottsplatser i närheten.

Taggar: Nyheter
Ny vårmässa 2011

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.