Bild
Nästa artikel
Ny VD för Erwin Hymer Group Sverige

Ny VD för Erwin Hymer Group Sverige

NYHETER

Henrik Fintling har utsetts till ny VD för EHG Sverige. Han ersätter Matthias Binder som nu fått en annan tjänst inom koncernen.

Henrik Fintling har utsetts till ny VD för Erwin Hymer Group AB Sverige från och med 7 januari. Henrik kommer senast från HIAB Taillift, där han arbetat som Head of Sales & Service. Han har haft flera ledande positioner inom marknad och försäljning och har stor erfarenhet av att utveckla organisationer.

– Jag är stolt att få representera Erwin Hymer Group och deras starka varumärken och känner stor trygghet med organisationen, säger Henrik Fintling i ett pressmeddelande som är daterat den 12 februari.

– Henriks erfarenhet och gedigna bakgrund från flera ledande positioner inom olika verksamheter blir ett värdefullt tillskott till EHG. Målsättningen är att öka volymerna genom strategiskt försäljningsarbete samt att stärka våra varumärken. Som VD kommer han ersätta Matthias Binder som numera innehar tjänsten som chef för internationella Erwin Hymer Groups försäljningsorganisation, säger Aner Engstrand, styrelseordförande för EHG Sverige.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.