Bild
Nästa artikel
Ny VD för Forsbergs Fritidscenter

Ny VD för Forsbergs Fritidscenter

NYHETER

Styrelsen har utsett Jonas Karlsson till tillförordnad vd för Forsbergs Fritidscenter. Jonas, som i dag är vice vd för Forsbergs Fritidscenter och platschef för anläggningen i Hyssna, tillträder sin nya roll den 13 mars 2020. Jonas efterträder Maria Valentin som har haft vd-rollen sedan hösten 2017.

Maria Valentin rekryterades hösten 2017 och har sedan dess genomfört ett flertal initiativ och projekt som har stärkt Forsbergs Fritidscenters position som Nordens största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Utvecklingen av Forsbergs Fritidscenter går nu in i en ny fas och tillsammans har styrelsen och Maria Valentin beslutat att Maria ska gå vidare från verksamheten.

– När vi rekryterade Maria för tre år sedan fanns ett stort behov av professionalisering av Forsbergs Fritidscenter. Maria har gjort just detta och tagit fram en strategisk handlingsplan för bolaget, etablerat många viktiga interna processer samt stärkt balansräkningen. Vi tackar Maria för hennes stora engagemang i bolaget och önskar henne lycka till i alla framtida utmaningar, säger Leif West, styrelseordförande Forsbergs Fritidscenter i ett pressmeddelande

Ny tillförordnad vd blir Jonas Karlsson. Jonas har sedan 2017 varit vice vd för Forsbergs Fritidscenter samt även platschef för anläggningen i Hyssna sedan 2015.

– Jonas Karlsson känner verksamheten mycket väl och är en omtyckt och respekterad kollega. Vi känner oss trygga med att Jonas kommer att göra ett bra jobb i sin nya roll, säger Leif West.

Jonas Karlsson kommer att bibehålla rollen som platschef för anläggningen i Hyssna, parallellt med rollen om tf vd.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.