Bild
Nästa artikel
Nya Knaus Deseo

Nya Knaus Deseo

NYHETER

Läckra Knaus Deseo är inte bara husvagn utan också släpvagn. Kanske det perfekta valet för dig som tar med motorcyklar på campingresan? Till 2018 har den omarbetats med ny design och bättre boendekomfort.

Tidigare år har Deseo haft mer karaktär av att vara en enkel transportvagn som det gick att sova i. Till 2018 görs dock en hel del förändringar. Boendekomforten har blivit bättre även om det fortfarande går att transportera tvåhjulingar eller en fyrhjuling.

Hela bakväggen på Deseo är en stor dörr som fälls upp och blir ett praktiskt tak att "meka" under. I vagnen ryms två vanliga motorcyklar eller en fyrhjuling men det finns förstås oändligt många andra saker man kan tänkas transportera. Till exempel surfbrädor, cyklar eller en elrullstol.

Husvagnen har golvvärme och den ska enligt Knaus vara vinterisolerad. Vattentanken är på 45 liter och LED-lampor är vad som gäller både invändigt och utvändigt som standard. Husvagnsramen är av lättviktsmodell vilket ska ge högre maxlast. Den har två bäddar och sittplatser vid bordet för cirka fem personer.  I övrigt finns en golvkyl, tvålågig spis, dusch och toalett samt en del förvaringslösningar. Vi återkommer med detaljer som pris, totalvikt och lastvikt framöver när det är klart för Sverige.
Taggar: Nyheter, Knaus

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.