Bild
Nästa artikel
Nya Tumbo öppnat!

Nya Tumbo öppnat!

nyheter

Med mycket pompa och står invigdes igår kväll Tumbo Husvagnar & Husbilar sina nya lokaler. Och vilka lokaler det är! Hallen är 7500 m2 stor och det har inte sparats på krutet.

När hallarna inreddes tog det slut på ekvirke  i Sverige. Allt gick nämligen till Sörmländska Tumbo där hallarnas hall byggdes. Vi invigningen närvarade gäster från Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Bland alla besökarna fanns bland annat många av de högsta cheferna från Tumbos leverantörer av husbilar (Bürstner,Dethleffs, Sunlight, Rapido, Dreamer och RoadCar) och husvagnar(Hobby). Hänförelsen var stor bland de Husbil & Husvagn pratade med. Många tyckte att ribban för vad man kan förvänta sig att mötas av hos en handlare nu höjts rejält. Andra tyckte att Eskilstuna nu fått en attraktion som konkurrerar med Parken Zoo. Under denna helg(23-25/9) har Tumbo invigning för allmänheten, missa inte det!

  
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.