Bild
Nästa artikel
Nybro söker entreprenör till Joelskogens camping

Nybro söker entreprenör till Joelskogens camping

NYHETER

I tio år har Nybro IF drivit Joelskogens camping regi men de och kommunen kommer inte längre överens och avslutar sitt samarbete.

Att Nybro kommun nu går ut på sin Facebook-sida och söker en ny entreprenör till campingen kommer inte som någon blixt från klar himmel. Turerna runt Joelskogens Camping har under de senaste åren varit många och campingen stängdes under vintern på grund av skismerna. 

– Vi är överens med Nybro IF att vi inte går vidare med det avtalet. De har för närvarande ingen bemanning att klara av campingen och vill nu istället fokusera på fotbollen i första hand, säger Liselott Lindkvist Sport- och fritidschef på Nybro kommun enligt Nybro.se

I inlägget på Facebook skriver Nybro kommun 

– Drömmer du om att få driva ett naturskönt område med närhet till både centrum och kultur? Nu finns tillfället att driva Joelskogens camping och att vara en del i att utveckla Nybro kommun som besöksmål. Kanske nischa den för husbilsägare eller för dem som gillar att vandra i våra naturreservat. Gör det som en sidosyssla eller som komplettering till annan sysselsättning. I första hand gäller det under 2019 men möjlighet finns att förlänga kontraktet.

– Det är några som redan har skickat in en intresseförfrågan till oss, säger Liselott Lindkvist enligt Nybro.se.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.