Bild
Nästa artikel

Nyhet: långbäddad kompaktbil

Nyheter

På Kistamässan fanns en kompaktbil från Pössl med långbäddar, dusch och högplacerat kylskåp. Modellen sålde rekord hos märket under Düsseldorfmässan och här hittar du bilder på den smått unika husbilen.


Pössl Roadcruiser gjorde succé i Düsseldorf och blev märkets rekordsäljare under mässveckan. Då det bara finns tre färdiga exemplar av Roadcruiser var det kul att importören, Husbilar i Pukavik, fått ett exemplar att visa på Kistamässan.


Roadcruiser bygger på Fiat Ducato, 2,3 liters motor med 120 hästkrafter. Grundpriset är 484 540 kronor men många väljer nog till all-in-paketet med passagerarairbag, större dieseltank, höjbara stolar i samma tyg som bodelen, ac m.m. vilket ger ett pris på 519 900 kronor.


Två separata bäddar med varsin läsbelysning på skena samt tidningsfickor och överskåp för småkläder. Ett stort lastutrymme finns under bäddarna och bilen har 615 kg lastvikt. Med B-kort får man dra 750 kg eller hela 3000 kg med BE-kort enligt importören.


Högt placerat kylskåp ingår som standard. Ett större 80 litersskåp ingår i det så kallade all-in-paketet.


Toalettrummet är placerat mellan sittgrupp och sovutrymme och har därför dubbla jalusidörrar. Den runda golvbrädan döljer duschgolvet med avlopp och plastgolv. Fönster i toalettutrymmet är tillval.


Läslamporna kan styras på skenor beroende på åt vilket håll man vill ligga. Fickor för småsaker vid båda sängarna och flera överskåp för kläder.


Förvaringspåse som knäpps fast med tryckknappar vid entrédörren. I golvet under sittgruppen finns ytterligare två små förvaringsutrymmen plus ett i "kepsen" över förarhytten.
Taggar: Nyheter
Nyhet: långbäddad kompaktbil
Nyhet: långbäddad kompaktbil
Nyhet: långbäddad kompaktbil
Nyhet: långbäddad kompaktbil
Nyhet: långbäddad kompaktbil
Nyhet: långbäddad kompaktbil
Nyhet: långbäddad kompaktbil

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.