Bild
Nästa artikel
Silverfärgade Adria Compact Supreme
Silverfärgade Adria Compact Supreme

Nyheter på Adria Compact

2020

Adria Compact har funnits sedan 2007 och det är husbilar med smal och smidig bodel. Nu kommer nya modeller i olika längder. Se bildspel på Adria Compact Supreme.

Adria Compact är Adrias husbilsserie med bodel som mäter 212 cm på bredden och därmed är lite smalare än vanligt. Det betyder liknande mått som själva hytten på Fiat/Citroën. De kan också vara ett alternativ till en plåtis men med isolering och egenskaper som en traditionell husbil.

Nya Compact kommer till årsmodell 2020 i sammanlagt nio olika modeller. Från enklare Axess till Plus (vita bodelar med olika färgval på hytten) och högst upp välutrustade Compact Supreme (silverfärgad). Dessa tre utrustningsnivåer finns i sin tur i tre olika längder; 5,99 m, 6,89 m och 6,99 meter. Sammanlagt nio modeller alltså. Samtliga dessa har upp till tre bäddar och med uppdaterad inredning där bland annat det smarta badrummet med vridbar duschvägg ingår.

Se bildspel på Adria Compact Supreme här intill
Taggar: Nyheter, Adria

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.