Bild
Nästa artikel
Nyregisteringarna minskar januari 2012

Nyregisteringarna minskar januari 2012

Nyheter

Branschen hr börjat året med att minska i nyregistreringar. Husvagnarna minskade med 21,4 procent jämfört med januari förra året och husbilarna med 14,3 procent, enligt HRF:s siffror.

 

Husvagnsregisteringarna i januari har gått ned med 21,4 procent jämfört med samma månad förra året. I januari 2012 registrerades det endast 55 stycken nya husvagnar, jämfört med föregående år då det registrerades 70 stycken. 
Vad gäller husbilar minskade nyregistreringarna med 14,3 procent till 42 stycken, jämfört med januari förra året.
Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Jens på Grand T...
2012-02-07 14:48

Jag tror precis som man själva påpekar från husbils- och husvagnsbranschen att det är svårt att dra några slutsatser av detta, då det är så få vagnar som registreras i januari. Diverse skatteregler och liknande kan ha stor påverkan, för något år sedan hade alla handlare och köpare jättebråttom att få in sina fordon i rullorna innan årsskiftet, och då slog det också mot januari. I år är väl inte läget detsamma, men jag tror ändå vi kommer få se fortsatt starka tillväxttal för framförallt husbilarna längre fram. Mvh, Jens på Grand Tourismo

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.