Bild
Nästa artikel
Nytt 2018 - Smove bildspecial

Nytt 2018 - Smove bildspecial

NYHETER

Niesmann+Bischoff satsar på säkerhet till Flair under 2018. Vi kan också konstatera att deras foton fungerar som skärmsläckare hos vilken husbilsintresserad som helst. Njut av sköna husbilsfoton!

När det gäller Niesmanns nyheter så har vi redan rapporterat om deras airbag i Flair. Se relaterad artikel nedan. Säkerhetskonceptet kommer att kallas Safety First och finns på samtliga Flair 2018. Safety First handlar inte bara om krockkuddar utan även om att ESP och bältesåtstramare blir standard. Även Pedal Release System som ger bättre skydd åt fötterna vid en frontalkrock. Säkerhetspaketet ingår i alla 9 modeller av Flair, som är Niesmanns största bilar byggda på chassit från Iveco Daily. Höjdpunkten under testerna av systemen var barriärprovet där en komplett Flair med 400 kg last och 2 krockdockor kördes in i en vägg av stål/betong. Krockkraften motsvarar en frontalkrock i 135 km/h mot en stillastående personbil.

När det gäller serien Arto så kommer Arto 76 E bli Arto 77 E och det har varit den populäraste planlösningen av de 33 modellerna som finns i Arto-serien. 77:an betyder att modellen har förlängts 10 cm till förmån för långbäddarna. Nu sover även långa personer bekvämt i de separat långbäddarna! För övrigt handlar det i Arto mest om detaljförändringar till 2018.

Sist ut har vi halvintegrerade minstingen Smove som är i stort sett oförändrad från förra året. Däremot har vi fått så många vackra produktbilder på den så vi väljer att visa dem i ett bildspel här intill. För husbilsintresserade skulle de passa bra som skärmsläckare...se själv!
Taggar: Nyheter, Niesmann

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.