Bild
Nästa artikel
Nytt ställe att hyra på hos Rent and Travel

Nytt ställe att hyra på hos Rent and Travel

NYHETER

Den i Sverige nyligen lanserade kedjan för uthyrning av husbilar, Rent and Travel, lägger nu ytterligare ett uthyrningsställe till sin kedja. Det är Knivsta Motor som nu tillkommit! Bakom kedjan står Bergholms och Knaus Tabbert Group.

För ungefär två månader sedan skrev vi om det internationella uthyrningskoncept som Bergholms och Knaus Tabbert Group gemensamt står bakom här i Sverige. I och med samarbetet över nationsgränserna har Rent and Travel redan fått ett stort intresse från tyska turister som vill semestra med husbil men inte köra långa transportsträckor. Det finns även en allt större grupp som av praktiska skäl inte har möjlighet att själva äga en husbil eller de som vill prova på det semestersätt som blivit allt mer populärt de senaste åren. Vidare ska den egna bilen kunna parkeras där man hyr husbilen för att det ska bli så enkelt som möjligt att få åtkomst till husbilen.

Redan då stod det klart att kedjan snabbt skulle satsa på att expandera och nu är det dags för Knivsta Motor strax norr om Stockholm att bli ansluten.

Här hittar du deras hemsida.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.