Bild
Nästa artikel
Ökad takhöjd på Cabby 2013

Ökad takhöjd på Cabby 2013

Nyheter

Cabby ökar takhöjden i deras modellprogram för 2013. De satsar på mer komfort och mer rymd.

Cabby utrymmet på höjden i de nya vagnarna för 2013. Men de garanterar att tak och chassi är lika stabilt som tidigare, eftersom de har en avgörande betydelse för vägegenskaper och säkerhet. Nyligen gjordes ett test då de lyfte upp en Volkswagenbubbla på taket på en cabbyvagn för att bevisa att det höll, med marginal, att gå på.

Lyftet och fler nyheter hittar du på www.cabby.se

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
NWS
2012-08-09 09:40

Ännu mer luftmotstånd alltså. Lägg sedan till att Cabby bara erbjuder fullbreddsvagnar, som dessutom är ganska tunga så kan man lätt räkna ut att de snart kommer få det besvärligt när efterfrågan på smala och lätta resevagnar ökar. Boomen med kapitalstarka säsongscampande 40-talister kommer ju inte att vara för evigt.

#2
NWS
2012-08-09 09:49

p.s. Det kan ju iofs vara bra med extra takhöjd om man skulle råka få ett gäng basketspelare på besök. Killen på bilden behöver nog dock en pall att stå på om han ska nå upp till takluckorna, eller så får han lära lilltjejen så hon kan öppna takluckorna medan hon sitter på hans axlar. d.s.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.