Nästa artikel
Okonventionella husvagnar och husbilar till uthyrning
NYHETER

Okonventionella husvagnar och husbilar till uthyrning

Publicerad 4 november 2018 (uppdaterad 4 november 2018)
Det engelska företaget Quirky Campers har skapat en något annorlunda uthyrningsverksamhet där privatpersoner renoverat äldre husvagnar och husbilar på ett okonventionellt sätt och sedan erbjuder kunder att hyra dessa. Kolla in bilderna!

Har du drömt om att ditt fritidsboende utstrålar den där äkta individualiteten, att ingen annan har något likadant? Paret David och Lindsay upptäckte affärsidén 2010 efter en sex månader lång resa i Afrika då de bodde i sin husbil Bella, en husbil som väckte stor uppmärksamhet var de än övernattade. Efter det skapade de en uthyrningsverksamhet för fritidsboenden med karaktär och nu har verksamheten att hyra ut speciella fritidsboenden växt men alla rullande hem har sina namn som är tänkta att spegla deras karaktär. 

Quirky Campers agerar som agent för excentriska ägare som vill förmedla glädjen med det individuella och det är fråga om professionella byggen där stor vikt lagts på detaljer.

De menar att det inte finns någon motsvarande verksamhet i Storbritannien, kanske inte någon annanstans heller! Kolla in bilderna!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.