Bild
Nästa artikel
Orebackens camping anställer till säsongen 2019

Orebackens camping anställer till säsongen 2019

NYHETER

Är du en av många som vill arbeta på en camping? Då är det dags att hålla ögonen öppna för nu börjar många campingar rekrytera sin personal. Den här gången är det Sjöbo kommun som vill ha medarbetare till Orebackens camping.

Orebackens camping är en gemytlig anläggning för den som älskar naturen och avkoppling. Anläggningen är belägen i Sjöbo med närhet till bad, skön natur och butiker. Totalt har campingen plats för cirka 100 husvagnar.

Campingen söker nu 2-3 campingvärdar som skall erbjuda gästerna högsta möjligt service och bemötande. Erfarenhet från likande arbete samt vana från kundbemötande ser de som meriterande. Den som söker måste vara minst 18 år.

Arbetet är omväxlande och ställer krav på att du är organiserad och strukturerad och att du kan jobba med flera olika uppgifter samtidigt. Det är av stor vikt att du har intresse för service och värdskap då alla ska känna sig välkomna till campingen. 

Här hittar du annonsen för tjänsterna.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.