Bild
Nästa artikel
Plåtis med slide out

Plåtis med slide out

NYHETER

Vi sprang på en spännande prototyp när vi besökte Reimo i Tyskland. En MB Sprinter plåtis med slide out i aktern. Husbilen har arbetsnamnet Star och här bjuder vi på ett bildspel.

Bilderna på Reimo Star föreställer en prototyp som inte är klar till försäljning ännu vilket syns på vissa detaljer. Själva konceptet är dock intressant att skåda i vilket fall. Tack vare den utdragbara "sovlådan" ryms dubbelsängen i bilens längdriktning. För övrigt har denna bil ett traditionellt kök med tvålågig spis och liten kyl. Badrummet är kompakt med dusch/handfat/toa i samma utrymme.

Sittgruppen består i denna bil av fyra fåtöljer som man sitter bekvämt i vid färd, istället för en traditionell bakre soffa. Det går även att ta ut en eller båda bakre stolarna för att få extra mycket utrymme. Standardmodellen av Star har ingen slide out utan den kommer att vara ett tillval. Star i standardutförande, utan slide out, är mer traditionell med tvärställd säng vilken kan fällas upp för att få ett större lastutrymme. Se bildspel!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.