Bild
Nästa artikel
Polar nyanställer i Dorotea

Polar nyanställer i Dorotea

NYHETER

Den ökande nyförsäljningen under året visar sig nu hos Polar som utökar arbetsstyrkan för att möta den ökande efterfrågan.

Stora Nolia i norr och Elmia i söder är branschens två viktigaste mässor. Båda gick långt över förväntan för Polar som nu måste öka produktionen vid fabriken i Dorotea vilket betyder att de nu behöver de nyanställa. I ett första skede blir det tre montörer men det kan bli fler nyanställningar under vintern för att möta en ytterligare försäljningsökning.

– Vi såg redan under höstens mässor att intresset för Polar var stort. Nu ser vi det också i orderböckerna. Det är riktigt kul att kunna anställa fler, även om det just nu inte handlar om så många personer. Men för både Dorotea och i branschen är det en viktig signal, hävdar Tony Ekström, VD.

En annan faktor som Tony Ekström framhåller är att Polar har fått många nya handlare, framför allt i södra Sverige. När de nu kommit in i arbetet syns det också i försäljningsstatistiken.

För Dorotea kommun, med knappt 3 000 invånare, är Polarfabriken förstås ett viktigt företag med sina 65 medarbetare.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.