Bild
Nästa artikel
Polargruppen förvärvar del av Östgöta Camping Holding

Polargruppen förvärvar del av Östgöta Camping Holding

Nyheter

Polar och Solifer ägs av Polargruppen. Nu köper de en del av Östgöta Camping Holding, som är leverantör av fritidsfordon.

Polargruppen, ägare av Polar och Solifer, köper nu en stor del i Östgöta Camping Holding. Det är en av Sveriges största leverantörer av fritidsfordon. Östgöta Campings grundare kommer fortfarande driva företaget och stå kvar som aktieägare.

Med vårt förvärv i Östgöta Camping får vi ett komplett produktutbud att erbjuda våra återförsäljare, säger Mikael Engström, VD för Polargruppen. På Polargruppen är vi mycket stolta över att få möjligheten att samarbeta med Östgöta Camping, tillsammans kommer vi att bli en stark spelare på den svenska husvagns- och husbilsmarknaden, fortsätter han.

Östgöta Camping-gruppen som etablerades redan 1969 och är exklusiv generalagent för Bürstner husbilar och husvagnar, Niesmann+Bischoff husbilar och Movera tillbehör. 2011 hade företaget en omsättning på nära en halv miljard kronor och ca 1000 sålda fritidsfordon.

— Det är kul och inspirerande att få Polargruppen som delägare. De tillför både kompetens och erfarenhet som kommer att vara värdefull för företagets framtida expansion, säger Torgny, Rolf och Conny Ekman, delägare i Östgöta Camping.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Per Karlsson
2012-10-24 13:06

Förvånande tillvägagång att en producent går ut och köper en
etablerad ÅF, som märk väl inte har Solifer/Polar i sitt sortiment.
Vad säger deras egna ÅF om något sådant?

#2
Roland Öhlin
2012-10-24 21:55

Toppen för alla Polar och Solifer ägare,att vi får en åf. i Östergötland.Inget ovanligt i andra branscher att producenter går in ,som ägare av återförsäljare.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.