Nästa artikel
Polargruppen förvärvar del av Östgöta Camping Holding
Nyheter

Polargruppen förvärvar del av Östgöta Camping Holding

Publicerad 18 oktober 2012 (uppdaterad 19 november 2012)
Polar och Solifer ägs av Polargruppen. Nu köper de en del av Östgöta Camping Holding, som är leverantör av fritidsfordon.

Polargruppen, ägare av Polar och Solifer, köper nu en stor del i Östgöta Camping Holding. Det är en av Sveriges största leverantörer av fritidsfordon. Östgöta Campings grundare kommer fortfarande driva företaget och stå kvar som aktieägare.

Med vårt förvärv i Östgöta Camping får vi ett komplett produktutbud att erbjuda våra återförsäljare, säger Mikael Engström, VD för Polargruppen. På Polargruppen är vi mycket stolta över att få möjligheten att samarbeta med Östgöta Camping, tillsammans kommer vi att bli en stark spelare på den svenska husvagns- och husbilsmarknaden, fortsätter han.

Östgöta Camping-gruppen som etablerades redan 1969 och är exklusiv generalagent för Bürstner husbilar och husvagnar, Niesmann+Bischoff husbilar och Movera tillbehör. 2011 hade företaget en omsättning på nära en halv miljard kronor och ca 1000 sålda fritidsfordon.

— Det är kul och inspirerande att få Polargruppen som delägare. De tillför både kompetens och erfarenhet som kommer att vara värdefull för företagets framtida expansion, säger Torgny, Rolf och Conny Ekman, delägare i Östgöta Camping.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.