Bild
Nästa artikel
Polars nyheter på husvagn

Polars nyheter på husvagn

2020

Polars vinkelkök från förra året blev så populärt att det nu finns i fler vagnserier. Även slätplåt finns som tillval på de lyxigare vagnserierna medan samtliga vagnar får nya "Polarpanelen" som är en smart 7 tums manöverpanel.

Polars husvagnar får till 2020 en ny manöverpanel av typen pekskärm. Panelen är en 7 tums läsplatta (samma storlek som iPad Mini) med inbyggd radio och Bluetooth och mjukvaran kan uppdateras löpande precis som apparna i en mobiltelefon.

Polarpanelen kommer också att ge möjlighet för verkstaden att kontrollera och i vid behov uppdatera husvagnens elektriska komponenter på distans. Fler funktioner och möjligheter tillkommer löpande enligt Polar.

En annan nyhet är att man från 2020 kan välja slätplåt som tillval på alla vagnar i lyxserien Customized. Och en nyhet som kom förra året på vissa modeller var vinkelköket som uppskattades stort och därför kan väljas även i serierna Original och Selected.

Alla Polarvagnar har fått FibreGuard textilier som är lätta att torka av och hålla fläckfria. Dynorna fortsätter som tidigare att tillverkas i Sverige av Svenska Dynor och själva hörndelen i soffan har fått högre ryggstöd.

Modeller med separata bäddar får uppfällbar ryggdel som ger bekväm bokläsning och slutligen har alla lådor fått softclose. Se bildspel här intill på alla nyheter.
Taggar: Nyheter, Polar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.