Nästa artikel
Power Big Meet flyttas till Lidköping
NYHETER

Power Big Meet flyttas till Lidköping

Publicerad 30 oktober 2016 (uppdaterad 6 december 2016)
Enligt mediauppgifter kommer den 40:e PBM-träffen, som ofta omtalas som världens största utomhusträff för amerikanska bilar och är välbesökt av folk med såväl husvagn som husbil, att arrangeras i Lidköping.
Efter det att Kjell Gustafsson rånades på en miljon av tre maskerade män utanför Hotell Arkad i Västerås under 2016 års Power Big Meet uppgav han att det inte skulle bli någon ny träff 2017.

Nu verkar dock en ny möjlighet öppna sig och flera medier uppger att den 40:e träffen ändå kommer att hållas men inte i Västerås utan i Lidköping. Uppgifterna kommer vad vi kan bedöma ursprungligen från Lidköpingsnytt.nu, men de anger ingen källa. Enligt dessa uppgifter är den aktuella platsen Hovbyfältet i Lidköping den 6, 7 och 8 juli. Efter interna diskussioner, eller kanske snarare gräl, hos arrangören har de tidigare sagt till Motor Life Today att det fanns två seriösa samarbetspartners som var beredda att gå in.

På Power Big Meets facebooksida står det dock fortfarande att träffen 2017 ska hållas på Johannisbergs flygvält i Västerås 6-8 juli men även att ny information om träffen kommer upp på hemsidan på söndagen den 30 oktober.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.