Bild
Nästa artikel
Power Big Meet Lidköping

Power Big Meet Lidköping

NYHETER

Ett evenemang för motorintresserade är definitivt helgens Power Big Meet. Världens största raggarbilsträff startade igår och fortsätter till lördag kväll. Missa inte detta jätteevenemang i Lidköping!

Gårdagens cruising i Lidköping lockade en karavan som var inte mindre än 24,6 kilometer lång. Ett annat lokalt rekord uppges vara att det aldrig förr funnits så stora samlade värden på en så liten plats i Lidköping. Arrangören har räknat ut att det samlade värdet på bilarna som körde genom Lidköping troligen var över 1 miljard kronor.

Power Big Meet grundades 1978 och det är världens största utomhusträff för amerikanska bilar med cirka 20.000 fordon. Träffen firar sitt 40-årsjubileum och från att ha startat i Anderstorp i Småland med 80 fordon har de vuxit snabbt. Träffen har ordnats på flera orter och flyttade i år från Västerås till Lidköping och Hovby flygfält söder om stan.

bigmeet.com för mer information
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.