Bild
Nästa artikel
Promobils läsare utser bästa husbilen

Promobils läsare utser bästa husbilen

NYHETER

Den Tyska tidningen Promobils läsare har i en läsarundersökning rankat de bästa husbilarna. Kolla in vilka husbilar som kom på topplatserna!

Promobil delade in husbilarna i kategorier för att kunna få jämförbara fordon. Läsarundersökningen genomförs årligen och kategoriseringen baserar sig på de tyska grundpriserna.

Vi börjar med Liners:

För tredje gången i rad placerade sig Niesmann+Bischoff Flair på förstaplatsen. Concorde Charisma knep andraplatsen medan Carthago Highliner fick en bronsmedalj.

Integrerade husbilar över 80 000 euro:

Promobils läsare placerar Carthago på både en första och en tredje plats. Carthago Chic C-Line I tog förstaplatsen, Niesmann+Bischoff Arto andraplatsen och Carthago Chic E-Line tredjeplatsen.

Delintegrerade husbilar över 60 000 euro:

Här kniper Niesmann+Bischoff Smove förstaplatsen av läsarna, Hymer Tramp SL andraplatsen och Carthago Chic C-Line T tredjeplatsen.

Delintegrerade husbilar upp till 60 000 euro:

Här placerar Promobils läsare Hymer Exsis-t på förstaplatsen, för andra gången kan man tillägga, andraplatsen togs av Knaus Sky TI medan Bürstner Ixeo fick dela tredjeplatsen med Dethleffs Advantage.

Alkovbilar över 50 000 euro:

Här vinner Dethleffs Esprit Comfort, följd av Concorde Cruiser och på tredje plats kom Eura Mobil Terrestra A.

Alkovbilar upp till 50 000 euro:

Läsarna placerar Dethleffs Trend A på förstaplatsen, Bürstner Lyseo A kom hack i häl medan Weinsberg Carahome fick en tredjeplats.


Plåtisar med hygienutrymme:

Här placerar sig Adria Twin på förstaplatsen men Promobil påpekar att den finns i ett antal versioner. Concorde Compact tog andraplatsen medan Pössl D-Line tog tredjeplatsen. 

Slutligen de minsta:

Här tog Mercedes-Benz Marco Polo förstaplatsen, VW California Ocean andraplatsen och Hymer-Car Sydney den tredje platsen i den här kategorin.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.