Bild
Nästa artikel
Quirky Campers udda hyrbilar

Quirky Campers udda hyrbilar

NYHETER

Som hämtad ur Sagan om ringen eller Harry Potter har denna husbil fått ett sagolikt yttre och inre. Jo, i och för sig kan smak vara olika men nog har den personlighet, kolla in bilderna!

Vanlife är på modet idag och det handlar om husbilar som ofta byggts om från transportbilar vilket Quirky Campers dragit till fulländning. Idén är att privatpersoner med passion för det speciella bygger om en husbil som sedan hyrs ut genom det i Storbritannien baserade företaget.

Samtliga bilar har namn, i det här fallet Vera, och hon är kanske en av de mest spektakulära. Så här beskriver Quirky Campers själva henne

När det gäller hennes otroliga och fantasifulla ombyggnad säger fotona allt. Hennes interiör blandar det professionella hantverket med en känsla av världshistoria. Hennes vackra exteriör innebär att man kan gömma sig i skogen likväl som man kan ta en bit av den med sig när man ställer in koordinaterna till urbana miljöer.

Kolla in bildspelet!

Här hittar du Vera på Quirky Campers hemsida.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.