Bild
Nästa artikel
Råå Vallar får digital incheckning

Råå Vallar får digital incheckning

NYHETER

Nordic Camping & Resort fortsätter att investera i digitala lösningar och nu invigs ett unikt passagesystem på Råå Vallar i Helsingborg. Systemet gör det betydligt enklare för gästen att checka in och passera in och ut på campingen.

Nordic Camping har investerat i ett toppmodernt digitalt passagesystem som nyligen invigts. Systemet innebär att gästerna kan checka in genom mobiltelefonen och få elektroniska nycklar till stuga och servicebyggnader. Incheckade gäster kan även enklare passera in och ut på campingen tack vare automatisk kameraavläsning av bilens registreringsskylt.

– Vi drivs av att hela tiden förbättra för våra gäster och denna innovativa lösning är unik i branschen. I takt med att vi får mer feedback från våra gäster ska vi fortsätta utveckla systemet, skriver Nordic Campings operativa chef Mikael Wåhlund i ett pressmeddelande.

– Tack vare att vi är en stor kedja med mycket resurser kan vi fortsätta driva utvecklingen i campingbranschen. Branschen kommer att gå mot mer och mer digitalisering och vi vill ständigt ligga i framkant, säger Johan Söör, VD för Nordic Camping.

Råå Vallar har inför sommaren 2019 även fått ett nytt servicehus med femstjärnig standard.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.