Bild
Nästa artikel
Två alternativ vid camping på campingar anslutna till SCR
Två alternativ vid camping på campingar anslutna till SCR

Rättelse om camping hos SCR

Rättelse

I Nummer 8.2020 har vi i en artikel om nybörjare på camping skrivit att det krävs köp av campingkort för att bo på campingplatser anslutna till SCR Svensk Camping. Det stämmer inte. Här är rätt information.

Tyvärr skrev vi fel i artikeln om camping för nybörjare i NR 8.2020. Där skriver vi nämligen att campingkort måste köpas vid övernattning på SCR-anslutna campingplatser. Kravet att köpa Camping Key-kortet är borttaget sedan drygt ett år tillbaka. Här är rätt information:

"När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du antingen ett Camping-ID eller ett Camping Key Europe. Ett Camping-ID kan du få utan kostnad via campingplatsen eller genom att ladda ner appen My Camping Key på App Store eller Google Play."

Camping ID är alltså kostnadsfritt medan förmånskortet Camping Key Europe kostar 199 kr och då ingår försäkringar och förmåner. Läs mer om Camping ID och Camping Key Europe på Camping.se
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.