Bild
Nästa artikel

Rederi satsar på bilresor

Nyheter

Det blir allt populärare att semestra med bil enligt rederiet Stena Line. I deras egen undersökning "resebarometern" uppger 6 av 10 svenskar att de planerar bilsemester 2009. Därför breddas utbudet i deras nya katalog till bilresemål i hela Europa.


Många låter bilmotorn vila över gränsen och enligt Stena Line ökar intresset för bilresor överhuvudtaget. Därför lanserar de nu en katalog med resmål, vägtips och annat - i hela Europa - istället för som tidigare bara kring färjelinjens närområde. Till sommaren 2009 uppger Stena att det ska bli smidigare att planera och boka semestern med deras koncept "Reseupplevelser med bil" som lanseras ihop med systerbolagen Sembo och Scandlines.


- Det här är ett stort steg för Stena Line och innebär att vi erbjuder det bästa utbudet för alla som vill åka på semester med bil och färja. Vi märker av en stor efterfrågan på bilsemester just nu och vet av erfarenhet att resor med färja och bil ökar i lågkonjunktur. Det är ett fritt och bekvämt resesätt där man själv bestämmer både takt, budget och reslängd. Man kan packa hur mycket man vill och slipper krångel och väntan på flygplatserna, säger Claes Berglund, linjedirektör på Stena Line, i ett pressmeddelande.


Resekatalogen som gavs ut under mellandagarna är på 150 sidor och den innehåller mer än 250 destinationer runt om i Europa, från pärlor i närområdet som Danmark, Tyskland och Polen till mer långväga bilsemesterresmål som den italienska Adriakusten, Kroatien och franska rivieran. Katalogen uppges också innehålla vägtips och annat tänkvärt under bilsemestern. Bokning av resan kan göras på rederiets hemsida och till bokningen medföljer vägbeskrivningar till resmålen.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.