Bild
Nästa artikel
Region Gotland kräver ställplats i gästhamnar

Region Gotland kräver ställplats i gästhamnar

NYHETER

När Region Gotland nyligen gjorde en upphandling för öns gästhamnar har man utöver att höja avgiften även fört in kravet att hamnarna ska ha en ställplats.

Det är HelaGotland som uppmärksammar frågan och skriver att intresset för att driva öns gästhamnar i Visby, Fårösund, Slite, Botvaldevik, Herrvik, Ronehamn samt Vändburg var svagt. Endast ett anbud kom in från och det var Gotland Event med Bosse Gustafsson i ledningen som redan idag driver verksamheten. De får därmed fortsätta driva gästhamnarna under de kommande tre åren.

– Vi är hemskt nöjda med det jobb Bosse Gustafsson har gjort, så det här känns bra, säger tekniska nämndens ordförande Tommy Gardell (S) till HelaGotland.

För två veckor sedan skrev vi om att det skulle bli en ställplats i Visby, men det ska gälla samtliga de hamnar som finns i texten här ovan. 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.