Bild
Nästa artikel
Resa med barn del 1

Resa med barn del 1

Nyheter

Visst kan det vara ett härligt äventyr för hela familjen, att ge sig ut på vägarna i sitt mobila boende. Men vet du var som är säkert att montera barnstolen?

Att resa med barn kan både vara härligt och påfrestande. Det kräver en smula mer planering när man reser med barn. Oavsett om det är sina egna, eller kanske barnbarnen.  Som alltid är det viktigt att vara utvilad, göra regelbundna raster, hålla hastigheten, vara nykter och vara ute i god tid. Självklart ska alla använda bälte under resan. 

Om du reser med små barn i bilbarnstol, försäkra dig om att platsen är godkänd för montering av särskild skyddsutrustning. Oftast handlar det om att platsen ska vara försedd med trepunktsbälte. Vissa bakåtvända bilbarnstolar kräver stödben. Viktigt att tänka på då är att i många husbilar finns det lastutrymmen i golvet och stödbenet får inte riskera att få igenom en lucka eller ihålighet i golvet.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.