Bild
Nästa artikel

Rusning till Elmia

Nyheter

De första biljetterna till Elmias mässcamping sålde slut på 15 minuter när de släpptes i torsdags förra veckan.


I torsdags klockan nio släpptes biljetterna till årets Elmia Husvagn Husbils mässcamping område 1. När flera hundra ägare av fritidsfordon hörde av sig efter knappt några sekunder blev bokningssystemet på Ticnet överbelastat. Alla som ville lösa biljetter kunde inte göra det samtidigt.

- På grund av strul med bokningssystemet tog det i år för lång tid. I vanliga fall tar biljetterna slut på bara några sekunder, säger Jörgen Nyström, projektledare för Elmia Husvagn Husbil.

När problemen lösts flöt bokningen på som vanligt och de 700 biljetterna tog alltså slut efter 15 minuter. Efterfrågan på biljetter till campingområde 1 är lika stor varje år och därför tar platserna slut i en rasande fart. Fortfarande finns det dock kvar platser på campingområde 2.

- Platserna är eftertraktade så det gäller att vara snabb även här, säger Meta Hagsten på Caravan Club. Förra året besöktes mässan av 38 000 personer.
Taggar: Nyheter
Rusning till Elmia

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.