Bild
Nästa artikel
Skara kan få ställplats till sommaren

Skara kan få ställplats till sommaren

NYHETER

Redan till sommaren kan det finnas en kommunal ställplats i Skara. Detta trots ett tidigare avslag vilket dock fick nya aktörer att vakna till liv.

Det är Skaraborgs Läns Tidning som rapporterar om den vändning som skett i frågan. I den motion som fick avslag menade Ove Berlin att en ställplats skulle utredas för att locka fler turister till staden. Utredningen kom dock fram till att det saknades lämpliga centrala platser. Axvalls idrottsförening beslöt då att ordna en ställplats vilket rörde om i grytan.

Politikerna beslöt då att frågan skulle utredas på nytt med ett utökat område vilket skulle öka möjligheterna att hitta någon lämplig plats. Med en nyligen inrättad busslinje skulle det dessuton vara lättare att ta sig in till centrum.

Nu ska frågan utredas på nytt och tjänstemännen ska leverera ett svar så snabbt att ställplatsen skulle kunna öppnas till säsongen.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Senioranders
2019-03-05 14:01

Tja, en sak är ju säker.
Skall folket på Skara Kommun "fixa-till" en ställplats så blir det nog rena rama spexet.
Detta med hänsyn taget till vad de hittils lyckats trassla till det i stan på gator o torg.
I Skara har det hittils inte varit några problem för de som vill sova över.
Det finns gott om platser och de används också till stor del !
Jag vågar påstå att om kommunfolket skall fixa till en plats, ja då blir det säkert åt h-e.
Kan inte bli annat när man ser vad utbölingarna hittils åstadkommit.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.