Bild
Nästa artikel
Snart dags för Stora Nolia

Snart dags för Stora Nolia

MÄSSOR

Snart inleds säsongens mässor och för den fritidsintresserade finns mycket att upptäcka på Stora Nolia. Självklart står, förutom husbilar och husvagnar, vildmarksliv, jakt och fiske på listan över de 425 utställarna.

I år är det Umeå som står värd för evenemanget som pågår mellan den 5e och 13e augusti. Årets mässa har tre teman, Det goda livet, Det aktiva livet och Augustifest.

Nytt för i år är att scenområdet blir inomhus. Programmet på Stora Scenen kommer att bli en mix av intressanta föreläsningar, debatter, underhållning för barn och så blir det musikunderhållning. I anslutning till Stora Scenen finns även mässans Köksscen där bland annat den omåttligt populära konditorn Roy Fares kommer att inspierera. 

I anslutning till scenområdet finns Stora Nolias Wine & Beer Tasting, en restaurang där man kommer att kunna äta god mat och även prova vin och öl.

Campa kan du göra vid Umestans Företagspark, cirka 15 minuters promenadavstånd från mässan där IFK Umeå erbjuder husvagns- och husbilsparkering men vill du ha tillgång till el är det att rekomendera att förhandsboka.

Platser med el: tio platser med el på grusplan. Ett dygn kostar 250 kr. Hyra för 10 dygn kostnar 2 000 kr (200 kr/dygn). 

Bokning av dessa platser: anders.ronnlund@ifkumea.com eller kansliet@ifkumea.com, tel. 090-77 37 08.

Platser utan el: På resterande ytor på grusplanen och övriga ytor (gräsytorna undantagna) kan man hyra parkering. Kostnad 200 kr/dygn. Ingen förhandsbokning.

Här hittar du årets program och missa inte bildspelet vi gjorde på förra årets mässa!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.