Bild
Nästa artikel
Snart öppnar CMT portarna

Snart öppnar CMT portarna

MÄSSOR

Världens största fritidsmässa hålls i sydtyska Stuttgart den 14:e till 22:a januari 2017 och med den drar nästa säsong igång på allvar. Med 2000 utställare finns allt inom resebranschen, resmål förstås men även husbilar och husvagnar.

För dig som söker inspiration inför 2017 års semester är CMT, Camping Motor Touristik, i Stuttgarter Messehallen i Stuttgart ett måste. Förutom att du hittar nyheter från husbils- och husvagnstillverkarna och tillbehörsfirmorna finns hur mycket som helst av resmål. Årets tyska partner-region för CMT är nordliga Schwarzwald, ett vandringsparadis vi skrev om i somras, samt Albanien som inte så många hunnit besöka än.

De fler än 2000 utställarna från ungefär hundra länder kommer att visa det mesta som rör fritidsverksamhet. För vi talar om en mässa som rankas som världens största publikmässa inom turism och fritid. Olika länder visar upp vad de kan erbjuda av såväl platser som kultur och mat. Dessutom blir det dagliga scenprogram, biovisningar och föredrag.

När det gäller fritidsfordon kommer ungefär 850 olika modeller att ställas ut och förstås mängder av tillbehör till dessa. CMT skriver att bland dessa 850 fordon kommer att finnas ett flertal världspremiärer, Husbil & Husvagn får säkert anledning att återkomma om dessa. Värt att nämna är även att Knaus Tabbert monter blir en hel hall, något som bara hänt en gång tidigare.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.