Bild
Nästa artikel
Ställplatsen i Örnsköldsvik byggs ut

Ställplatsen i Örnsköldsvik byggs ut

NYHETER

Ställplatsen i inre hamnen i Örnsköldsvik har blivit populär med sitt centrumnära läge och utsikt över fjärden. Eftersom platserna inte räckt till byggs den nu ut rejält vilket förväntas vara klart till nästa år.

Förra året öppnades ställplatsen vid Saltmagasinet i Örnsköldsvik och den ligger utmärkt till med utsikt över Örnsköldsviksfjärden bara några hundra meter från centrum. Med det utmärkta läget har också intresset att stanna där varit berättigat stort. 

– Redan förra året hade vi ofta fullt och i år har vi tyvärr tvingats säga nej till en del, säger Jennie Saporito som tillsammans med maken Maurizio driver anläggningen till Örnsköldsviks Allehanda.

Från början var ställplatsen tänkt för 20 husbilar men någonstans gick det snett så i slutänden blev det bara 14 platser. Trots det har ägarna kreativt kunnat härbärgera upp till 35 husbilar men de extra bilarna har då inte haft tillgång till el. 

Till nästa säsong anläggs det ytterligare 13 platser vilket totalt ger 27 men det är även tänkt att det därutöver blir 55 platser utan el. Dessutom fräschas hela området upp och det blir även bättre skyltning.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.