Bild
Nästa artikel
Störst på mässan

Störst på mässan

ELMIA2016

Maffigt och lyxigt är det när vi tittade in i vad vi tror är den största husbilen som visas upp på mässan Husvagn Husbil på Elmia. Följ med oss i bildspelet!

Den 11,53 meter långa, 386 centimeter höga och 245 centimeter breda Concorde Liner Plus 1136 GMAX byggs på Mercedes Atego.  Med en totalvikt på 15 ton jämnt kommer den 299 hk (220 kW) starka motorn till nytta. Beroende på kundens önskemål på utrustning har den en lastvikt på cirka 4,9 ton vilket ändå borde räcka ganska långt, även när bilen körts in i garaget i bak.

En sådan här lyxliner anpassas i stor utsträckning till kundens egna önskemål vilket gör att varje husbil är individuell. Interiörbilderna kommer från Düsseldorf vilket gör att vissa detaljer kan avvika från den svenska. Men det tål att nämnas att den dessutom i stort sett är helt oberoende eftersom du kanske väljer till en gasdriven generator eller solpaneler.

I Düsseldorf redovisades en lång lista på utrustningen i det specifika exemplaret. Det rör allt ifrån läderinredning, backkamera, mediasystem, köksutrustning, dieselvärmare, klimatanläggning, vitrinskåp vid dörren men det tar inte slut där.

Följ med in i husbilen och njut av lyxen som dock kan variera i pris på grund av ditt val av utrustning. Grundpriset på den som ställs ut i Sverige är 3 450 000 kronor och priset med den utrustning som visas 4 294 000. Mer information kan du få i Forsbergs Fritidscenters monter i hall A!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.