Bild
Nästa artikel
Sunlight Cliff XV 2020

Sunlight Cliff XV 2020

2020

Nästa år firar Sunlight femton år och det firas med specialmodellerna XV. Vi har provkört en läcker plåtis under sex meter i Alperna! Eller nära i alla fall.

Sunlight tillverkar nuförtiden såväl hel- och halvintegrerade husbilar samt plåtisar och vi har fått chansen att köra en av de senare i närheten av Dethleffs huvudkontor i Isny in An Allgäu. En helt fantastis del av tyskland i närheten av Bodensjön och Alperna.

Bokstäverna XV används här som romerska siffror och de betyder just 15. Det som främst utmärker jubileumsmodellerna XV är att de är helt eller till stor del är svarta och även tillval som markiser är svarta. Invändigt är en egen skinn/alcantara klädsel tagits fram och mycket utrustning ingår i priset. Alla plåtisvarianter och två helintegrerade modeller kommer att finnas i XV-utförande. I bildspelet presenterar vi Sunlight Cliff 600 XV.

Vill du kika på Sunlight på Elmia 2019 finns de i Hall B.
Taggar: Nyheter, Sunlight

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.