Bild
Nästa artikel
Sunlight i kortare format

Sunlight i kortare format

2020

Sunlights populäraste planlösning med långbäddar kommer i en version som är halvmetern kortare. Tack vare allt-i-ett-badrum blir de under sju meter i totallängd.

Sunlights halv- och helintegrerade husbilar med långbäddar har sålt bäst i deras sortiment. Till årsmodell 2020 kommer det kortare varianter på temat som får namnen Sunlight T 67 S och Sunlight I 67 S.

Halvintegrerade T 67 S är 6,96 meter lång och har förutom de höga långbäddarna baktill också en nedsänkbar taksäng över sittgruppen. Helintegrerade I 67 S är 6,98 meter lång och därmed också under sju meter i totallängd.

Sunlight uppger att båda ändå har samma komfort som sina längre syskon och den stora skillnaden är att dessa har allt-i-ett-badrum istället för så kallat raumbad med dusch och wc på olika sidor om mittgången.

Andra uppdateringar på Sunlight innefattar detaljändringar som en ny stänkskiva i köket och väggpanel i sängen. De helintegrerade husbilarna från Sunlight har nu fått vidvinkelspegel, något som de halvintegrerade/plåtisarna redan har haft tack vare Fiat Ducatos originalspeglar.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.