Bild
Nästa artikel

Supertest: Kabe TM 880 LT - boggibilen

Nyheter

Den största husbilen från Kabe hittills är Travel Master Royal 880 LT. Vi har den i supertest i vårt senaste nummer som du hittar i butik nu. Här får du ett smakprov.


Kabe har haft två storsäljare bland sina husbilar, 750 T för de kunder som prioriterar stort toalettutrymme, och 750 LXL för de som prioriterar soffa och vinkelkök. Därför har tillverkaren nu tagit det bästa ur dessa två modeller, och kombinerat i en och samma husbil - nya Royal 880 LT.


Siffrorna 880 betyder att bilen är 8,8 meter lång och då behövs ett extra hjulpar. Royal 880 LT har med andra ord en boggiaxel bak, eller tandemaxel som det också benämns. Tyska tillverkaren Al-Ko har specialkonstruerat ett chassi till Royal 880 LT vilket ihop med den extra hjulaxeln gör att köregenskaperna är stadiga och att fartgupp knappt märks. Vägens ojämnheter märks bara i hytten, Al-Ko:s luftfjädring finns som tillval.


Att backa och manövrera underlättas av en backkamera som ingår i den avancerade Pioneerstereon där även GPS ingår.
Läs hela supertestet och se resten av bilderna i nummer 8.09 som nu finns i butikshyllorna.


Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.